Jautienos nugarinė granatų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Jautienos nugarinė granatų padaže

Labai skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos nugarinė granatų padaže Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite medalionais, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Jautienos nugarinė granatų padaže Žingsnis 2
Kepkite svieste iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Jautienos nugarinė granatų padaže Žingsnis 3
Supilkite padažą į paruoštą mėsą ir 10 sekundžių palaikykite garuose.

Žingsnis 4

Jautienos nugarinė granatų padaže Žingsnis 4
Iš vaisių ištraukite granatų sėklas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos