Publikavimo data: 2024-05-12
Jautienos pastrami
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Į gilią keptuvę įpilkite vandens ir panardinkite į jį jautienos krūtinėlę. Suberkite druską, cukrų, česnaką, lauro lapą. Dėkite į šaldytuvą 48 valandoms.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą orkaitėje. Išimkite marinuotą mėsą iš marinato, nuplaukite, nusausinkite rankšluosčiu ir dėkite į orkaitę 11 valandų 60 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Paruoškite apibarstymo mišinį. Sumaišykite medų, kalendrą, garstyčias, pipirus, gvazdikėlius, imbierą, cinamoną, muskatą ir saldžiąją papriką. Šiuo mišiniu aptepkite mėsą ir siųskite ją kepti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 10 minučių.
Kategorijos