Publikavimo data: 2024-04-06
Jautienos pyragėliai folijoje
Mėsai kepti dažnai naudojama folija arba rankovė. Folijoje iškepta kiauliena boujenina gali būti antrasis patiekalas, šaltas užkandis arba pagrindas sumuštiniams gaminti. Kad folijoje kepta kiauliena būtų sultinga, į ją dedama marinato. Boujenina kepama orkaitėje 2 valandas, tada patiekalas bus ne prastesnis už restorano patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, augalinį aliejų, kalendrą, druską ir pipirus. Išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Mėsą 60 minučių mirkykite marinate, retkarčiais apverskite.
Žingsnis 3
Įdarykite kiaulieną daržovėmis. Mėsoje padarykite daug įpjovimų. Į kiekvieną įkiškite po morkos, česnako gabalėlį. Mėsą tvirtai suriškite virvele. Dėkite atgal į marinatą 30 minučių.
Žingsnis 4
Kepkite kiaulieną. Suvyniokite mėsą į kelis folijos sluoksnius. Kepkite bulvieną orkaitėje 120 minučių. Tada išimkite iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir nuimkite virveles.
Kategorijos