Jautienos pyragėliai folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Jautienos pyragėliai folijoje

Mėsai kepti dažnai naudojama folija arba rankovė. Folijoje iškepta kiauliena boujenina gali būti antrasis patiekalas, šaltas užkandis arba pagrindas sumuštiniams gaminti. Kad folijoje kepta kiauliena būtų sultinga, į ją dedama marinato. Boujenina kepama orkaitėje 2 valandas, tada patiekalas bus ne prastesnis už restorano patiekalą.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos pyragėliai folijoje Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, augalinį aliejų, kalendrą, druską ir pipirus. Išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Jautienos pyragėliai folijoje Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Mėsą 60 minučių mirkykite marinate, retkarčiais apverskite.

Žingsnis 3

Jautienos pyragėliai folijoje Žingsnis 3
Įdarykite kiaulieną daržovėmis. Mėsoje padarykite daug įpjovimų. Į kiekvieną įkiškite po morkos, česnako gabalėlį. Mėsą tvirtai suriškite virvele. Dėkite atgal į marinatą 30 minučių.

Žingsnis 4

Jautienos pyragėliai folijoje Žingsnis 4
Kepkite kiaulieną. Suvyniokite mėsą į kelis folijos sluoksnius. Kepkite bulvieną orkaitėje 120 minučių. Tada išimkite iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir nuimkite virveles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos