Publikavimo data: 2024-05-12
Jautienos skruostai
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus ir bulves griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 4
Paruoškite sultinį. Jautieną virkite pasūdytame vandenyje su juodaisiais pipirais ir lauro lapu 40-50 minučių.
Žingsnis 5
Išimkite virtą jautieną ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas. Išmaišykite ingredientus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite kopūstus. Virkite sriubą 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Į sriubą sudėkite bulves ir griežinėliais supjaustytą jautieną. Virkite sriubą 5-7 minutes.
Žingsnis 9
Į sriubą sudėkite keptas morkas ir svogūnus. Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir virkite sriubą dar 3-5 minutes.
Žingsnis 10
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite žaliaisiais svogūnais ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos