Jautienos skruostai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Jautienos skruostai

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos skruostai Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus ir bulves griežinėliais.

Žingsnis 2

Jautienos skruostai Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Jautienos skruostai Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 4

Jautienos skruostai Žingsnis 4
Paruoškite sultinį. Jautieną virkite pasūdytame vandenyje su juodaisiais pipirais ir lauro lapu 40-50 minučių.

Žingsnis 5

Jautienos skruostai Žingsnis 5
Išimkite virtą jautieną ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 6

Jautienos skruostai Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas. Išmaišykite ingredientus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 7

Jautienos skruostai Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite kopūstus. Virkite sriubą 5-7 minutes.

Žingsnis 8

Jautienos skruostai Žingsnis 8
Į sriubą sudėkite bulves ir griežinėliais supjaustytą jautieną. Virkite sriubą 5-7 minutes.

Žingsnis 9

Jautienos skruostai Žingsnis 9
Į sriubą sudėkite keptas morkas ir svogūnus. Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir virkite sriubą dar 3-5 minutes.

Žingsnis 10

Jautienos skruostai Žingsnis 10
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite žaliaisiais svogūnais ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos