Publikavimo data: 2025-08-17
Jautienos sriuba
Ši sriuba būna gana soti ir skani, svečiai prašys dar!
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir mėsą.
Žingsnis 2
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir virkite jautieną apie valandą, nepamiršdami prieš verdant nugriebti nuvarvėjusios masės.
Žingsnis 3
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų ir, jei reikia, mėsos prieskonių, įpilkite į keptuvės dugną nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs, susmulkinkite kopūstus ir leiskite jiems subėgti į puodą.
Žingsnis 5
Nuplaukite ir nulupkite bulves bei supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 6
Baigiant virti, sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, taip pat šaukštą druskos be viršaus, likus minutei iki virimo įberkite šviežių žolelių.
Kategorijos