Jautienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos sriuba

Ši sriuba būna gana soti ir skani, svečiai prašys dar!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir mėsą.

Žingsnis 2

Jautienos sriuba Žingsnis 2
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir virkite jautieną apie valandą, nepamiršdami prieš verdant nugriebti nuvarvėjusios masės.

Žingsnis 3

Jautienos sriuba Žingsnis 3
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų ir, jei reikia, mėsos prieskonių, įpilkite į keptuvės dugną nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Jautienos sriuba Žingsnis 4
Kai mėsa išvirs, susmulkinkite kopūstus ir leiskite jiems subėgti į puodą.

Žingsnis 5

Jautienos sriuba Žingsnis 5
Nuplaukite ir nulupkite bulves bei supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 6

Jautienos sriuba Žingsnis 6
Baigiant virti, sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, taip pat šaukštą druskos be viršaus, likus minutei iki virimo įberkite šviežių žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos