Jautienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Jautienos sriuba

Viena iš mano mėgstamiausių sriubų, labai skani, sveika, soti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos sriuba Žingsnis 1
Jautieną gerai nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir virkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Jautienos sriuba Žingsnis 2
Kol mėsa kepa, smulkiai supjaustykite svogūną ir sutarkuokite morkas.

Žingsnis 3

Jautienos sriuba Žingsnis 3
Nugriebkite putas, sudėkite smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas.

Žingsnis 4

Jautienos sriuba Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite bulves, suberkite jas į puodą. Įberkite druskos pagal skonį, uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies apie 1,5 val.

Žingsnis 5

Jautienos sriuba Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į puodą, viską gerai išmaišykite, virkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 6

Jautienos sriuba Žingsnis 6
Likus 5-10 minučių iki virimo sudėkite makaronus, išmaišykite, uždenkite dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos