Publikavimo data: 2024-06-09
Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis
Pirmieji patiekalai yra paklausūs visose pasaulio šalyse ir kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Yra daugybė sriubų rūšių, ir kiekviena iš jų yra savaip skani ir turi savo gerbėjų. Šį receptą sudaro mėsos sultinys, perlinės kruopos ir marinuoti agurkai. Dėl šio derinio sriuba įgauna pikantiškai rūgštų skonį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Perlines kruopas 30 min. virkite atskirame puode ir tada sudėkite į mėsą.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka, agurkus - griežinėliais.
Žingsnis 3
Agurkus atskirai virkite 25 minutes. Kai mėsa išvirs 1,5 valandos, sudėkite bulves. Apkepkite svogūnus ir morkas. Į puodą sudėkite agurkus, svogūnus ir morkas. Sriubą virkite dar 15 minučių.
Kategorijos