Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis

Pirmieji patiekalai yra paklausūs visose pasaulio šalyse ir kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Yra daugybė sriubų rūšių, ir kiekviena iš jų yra savaip skani ir turi savo gerbėjų. Šį receptą sudaro mėsos sultinys, perlinės kruopos ir marinuoti agurkai. Dėl šio derinio sriuba įgauna pikantiškai rūgštų skonį.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Perlines kruopas 30 min. virkite atskirame puode ir tada sudėkite į mėsą.

Žingsnis 2

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka, agurkus - griežinėliais.

Žingsnis 3

Jautienos sriuba su perlinėmis kruopomis Žingsnis 3
Agurkus atskirai virkite 25 minutes. Kai mėsa išvirs 1,5 valandos, sudėkite bulves. Apkepkite svogūnus ir morkas. Į puodą sudėkite agurkus, svogūnus ir morkas. Sriubą virkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos