Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta

Jautienos stroganovas - populiarus patiekalas Rusijoje, gaminamas iš smulkiai supjaustytos jautienos. Jautiena naudinga dėl mažo kaloringumo ir visaverčių baltymų gausos. Šis sotus patiekalas pasižymi greitu paruošimu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir nuplaukite jautieną. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o mėsą - mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite mėsą ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 3
Į mėsą įberkite druskos, grietinės, pomidorų pastos, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 4
Į indą įpilkite 1 puodelį vandens, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, jautienos stroganoff, receptų knyga, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff su grietinėle, vakarienė su jautiena

Kategorijos