Publikavimo data: 2024-03-31
Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta
Jautienos stroganovas - populiarus patiekalas Rusijoje, gaminamas iš smulkiai supjaustytos jautienos. Jautiena naudinga dėl mažo kaloringumo ir visaverčių baltymų gausos. Šis sotus patiekalas pasižymi greitu paruošimu.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir nuplaukite jautieną. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o mėsą - mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite mėsą ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Į mėsą įberkite druskos, grietinės, pomidorų pastos, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į indą įpilkite 1 puodelį vandens, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos