Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta

Jautienos stroganovas - populiarus patiekalas Rusijoje, gaminamas iš smulkiai supjaustytos jautienos. Jautiena naudinga dėl mažo kaloringumo ir visaverčių baltymų gausos. Šis sotus patiekalas pasižymi greitu paruošimu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir nuplaukite jautieną. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o mėsą - mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite mėsą ir kepkite, kol iškeps.

Žingsnis 3

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 3
Į mėsą įberkite druskos, grietinės, pomidorų pastos, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautienos stroganoff su grietine ir pomidorų pasta Žingsnis 4
Į indą įpilkite 1 puodelį vandens, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos