Jautienos stroganoff su jautienos nugarine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Jautienos stroganoff su jautienos nugarine

Mėsa būna labai minkšta, tiesiog tirpsta burnoje. Pagal šį receptą gaminu tik jautienos stroganovą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos stroganoff su jautienos nugarine Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 2 cm storio griežinėliais. Gabalėlius apskrudinkite. Supjaustykite skersai pluošto 3-4 cm ilgio juostelėmis. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Į puodą įdėkite 1 šaukštą sviesto, suberkite miltus ir nuolat maišydami virkite ant vidutinės ugnies iki vientisos masės. Supilkite grietinę, išmaišykite ir kaitinkite dar 1 minutę. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Stebėkite, kad mišinys neužvirtų.

Žingsnis 3

Jautienos stroganoff su jautienos nugarine Žingsnis 3
Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę ir kepkite 5 minutes. Mėsą geriau kepti nedidelėmis porcijomis, nes, jei viską sudėsite iš karto, mėsa troškinsis išsiskyrusiose sultyse. Svarbu, kad ji iškeptų.

Žingsnis 4

Jautienos stroganoff su jautienos nugarine Žingsnis 4
Pusžiedžiais supjaustytą svogūną kepkite, kol taps auksinis. Svogūnus sudėkite į kepsnius

Žingsnis 5

Jautienos stroganoff su jautienos nugarine Žingsnis 5
Mėsą ir svogūnus užpilkite pomidorų ir grietinės padažu, išmaišykite ir kaitinkite, bet neužvirkite. Iš karto patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, jautienos stroganoff, receptų knyga, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff su grietinėle, vakarienė su jautiena

Kategorijos