Publikavimo data: 2025-08-18
Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą
Geriausia jautienos patiekalo versija. Mano mamos receptas. Mėsa labai minkšta, su kreminiu padažu su grietine ir garstyčiomis. Pirštus laižantis.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą plonomis juostelėmis, supilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis patektų į aliejų.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, sudėkite jautieną į aliejų ir nemaišydami kepkite 1 minutę. Apverskite ir 1 minutę kepkite iš kitos pusės, kad apskrustų.
Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Sudėkite grietinę, garstyčias ir druską. Išmaišykite, leiskite užvirti, paragaukite padažo, jei reikia, įpilkite daugiau garstyčių.
Žingsnis 6
Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol jautiena suminkštės. Man tai paprastai trunka apie 1 valandą.
Kategorijos