Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą

Geriausia jautienos patiekalo versija. Mano mamos receptas. Mėsa labai minkšta, su kreminiu padažu su grietine ir garstyčiomis. Pirštus laižantis.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą plonomis juostelėmis, supilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis patektų į aliejų.

Žingsnis 2

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, sudėkite jautieną į aliejų ir nemaišydami kepkite 1 minutę. Apverskite ir 1 minutę kepkite iš kitos pusės, kad apskrustų.

Žingsnis 4

Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Jautienos stroganoffas pagal mano mamos receptą Žingsnis 5
Sudėkite grietinę, garstyčias ir druską. Išmaišykite, leiskite užvirti, paragaukite padažo, jei reikia, įpilkite daugiau garstyčių.

Žingsnis 6

Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol jautiena suminkštės. Man tai paprastai trunka apie 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, jautienos stroganoff, receptų knyga, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff su grietinėle, vakarienė su jautiena

Kategorijos