Jautienos troškinys padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Jautienos troškinys padaže

Jautiena yra sveikiausia ir vitaminingiausia mėsa. Tačiau daugelis šeimininkių susiduria su jos kietumo problema gaminant maistą. Siūlome jums receptą, pagal kurį jautiena taps minkšta ir aromatinga. Tokia mėsa bus puikus bet kokio garnyro priedas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos troškinys padaže Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite jautieną.

Žingsnis 2

Jautienos troškinys padaže Žingsnis 2
Kepkite jautieną 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Jautienos troškinys padaže Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Jautienos troškinys padaže Žingsnis 4
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tada įberkite druskos, džiovintų česnakų, maltų juodųjų pipirų, grietinės ir pomidorų pastos.

Žingsnis 5

Jautienos troškinys padaže Žingsnis 5
Užpilkite verdančiu vandeniu ir troškinkite po dangčiu apie 40 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos