Publikavimo data: 2025-08-20
Jautienos troškinys padaže
Jautiena yra sveikiausia ir vitaminingiausia mėsa. Tačiau daugelis šeimininkių susiduria su jos kietumo problema gaminant maistą. Siūlome jums receptą, pagal kurį jautiena taps minkšta ir aromatinga. Tokia mėsa bus puikus bet kokio garnyro priedas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite jautieną.
Žingsnis 2
Kepkite jautieną 5-10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tada įberkite druskos, džiovintų česnakų, maltų juodųjų pipirų, grietinės ir pomidorų pastos.
Žingsnis 5
Užpilkite verdančiu vandeniu ir troškinkite po dangčiu apie 40 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos