Publikavimo data: 2025-08-20
Jautienos troškinys su daržovėmis ir citrinų sultimis
Kuo ypatingi paprasti patiekalai? Žiupsnelis prieskonių, netikėtas ingredientas įprastame recepte ar tiesiog puiki nuotaika? Paruoškite jautienos troškinį su citrinos sultimis ir patiekalas sužibės naujais skoniais!
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Dėkite į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, ir maišydami palaukite, kol iš mėsos išvirs visas skystis.
Žingsnis 3
Sumažinkite karštį. Užpilkite mėsą vandeniu, kad skystis visiškai apsemtų mėsos gabalėlius.
Žingsnis 4
Įpilkite pomidorų pastos ir citrinos sulčių. Nesijaudinkite, šis citrinos sulčių kiekis neturės įtakos galutinio patiekalo rūgštingumui, o tik suteiks subtilaus skonio. Uždenkite keptuvę dangčiu ir leiskite mėsai troškintis apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Dabar galime pereiti prie daržovių.
Žingsnis 6
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas - apskritimais arba pusžiedžiais, o pomidorus - pagal poreikį (turiu šaldytų pomidorų). Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 7
Sudėkite daržoves prie mėsos. Šiuo etapu mėsą pagardinu prieskoniais. Ir uždengusi dangčiu troškinu, kol morkos pusiau išverda, maždaug 10 minučių.
Žingsnis 8
Kol daržovės ir mėsa troškinasi, stambiai supjaustykite bulves.
Žingsnis 9
Į mėsą ir daržoves sudėkite bulves. Dabar laikas pasūdyti. Jei matote, kad nepakanka skysčio arba norite daugiau sultinio, įpilkite vandens. Išmaišykite ir troškinkite, kol bulvės bus paruoštos. Aš troškinau 25 minutes. Galite išjungti ugnį, sudėti žoleles ir palikti pastovėti po dangčiu.
Kategorijos