Publikavimo data: 2025-08-20
Jautienos troškinys su grybais katile
Labai skanus ir sotus patiekalas.
Žingsnis 1
Jautieną nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, saldžiąją papriką ir morkas - kubeliais.
Žingsnis 2
Nuplaukite bulvytes šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Smulkiai sukapokite česnaką, grybus supjaustykite storais griežinėliais.
Žingsnis 4
Pastatykite katilą ant ugnies, įkaitinkite aliejų, tada sudėkite smulkintą mėsą ir kepkite, kol apskrus, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Tada sudėkite smulkintą svogūną, po 5 min. sudėkite grybus, česnaką, saldžiąją papriką ir morkas. Po 10 minučių sudėkite bulves. Išmaišykite. Po 5 minučių troškinį užpilkite vandeniu. Vanduo turi šiek tiek apsemti daržoves ir mėsą. Uždenkite katilą dangčiu ir virkite 30-40 minučių.
Kategorijos