Publikavimo data: 2024-10-21
Jautienos troškinys su mažomis bulvėmis, kopūstais ir aromatinga žiūra
Ragu iš jautienos su mažomis bulvėmis, kopūstais ir kvapnia zira yra labai populiarus uzbekų virtuvės patiekalas. Šiam patiekalui paruošti galima naudoti bet kokią jautienos mėsą - mentę, šlauneles, bet kokį jautienos gabalą be kaulo. Na, o pagrindinis vaidmuo patiekale tenka jaunoms bulvėms ir kopūstams, įdėkite jų į patiekalą ir jis įgaus neįtikėtiną aromatą.
Žingsnis 1
Nuluptas mažas bulves apkepkite su augaliniu aliejumi storasieniame ketaus katile, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite bulves, kol taps auksinės spalvos, tada perkelkite jas į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Nuplautą jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite giliame ketaus katile, kol apskrus.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie jautienos kepsnio. Kepkite mėsą ir svogūnus, kol svogūnai taps permatomi. Pagal skonį įberkite žiros, druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Į mėsą įpilkite pomidorų pastos ir pusę puodelio vandens, kad skystis apsemtų jautieną. Troškinkite mėsą pomidorų padaže 20 minučių uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Susmulkinkite kopūstų lapus ir supilkite juos į katilą. Sumaišykite visus ingredientus ir pasūdykite. Troškinkite viską kartu, kol kopūstai susigers.
Žingsnis 6
Kai kopūstai nusistovės, sudėkite paruoštas keptas bulves. Švelniai išmaišykite patiekalą, sandariai uždenkite dangčiu ir palikite troškintis 20-25 min.
Kategorijos