Jautienos troškinys su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Jautienos troškinys su padažu

Puikus sprendimas pietums ir vakarienei, nes jautiena būna minkšta ir labai skani, o padažas tinka prie bet kokio garnyro (bulvių, ryžių, makaronų).
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 1
Paimkite jautieną ir supjaustykite ją nedidelėmis juostelėmis. Aš ją turėjau supjaustytą, bet pasidariau dar plonesnes riekeles. Sudėkite ją į gilią keptuvę arba puodą (aš ją viriau multicooker'yje), užpilkite stikline vandens ir troškinkite valandą po dangčiu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 2
Po valandos sudėkite susmulkintą česnaką. Patikrinkite, ar mėsa minkšta, ir galite pradėti virti padažą.

Žingsnis 3

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 3
Paimkite 1 valgomąjį šaukštą grietinės.

Žingsnis 4

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 4
Ir 2 arbatiniai šaukšteliai pomidorų pastos.

Žingsnis 5

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 5
Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą sojų padažo. Druskos pagal skonį.

Žingsnis 6

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 6
Įdėkite 2 arbatinius šaukštelius krakmolo ir pusę puodelio vandens, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 7
Padažą supilkite ant jautienos. Troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 8

Jautienos troškinys su padažu Žingsnis 8
Įdėkite lauro lapą ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos