Publikavimo data: 2025-08-20
Jautienos troškinys su padažu
Puikus sprendimas pietums ir vakarienei, nes jautiena būna minkšta ir labai skani, o padažas tinka prie bet kokio garnyro (bulvių, ryžių, makaronų).
Žingsnis 1
Paimkite jautieną ir supjaustykite ją nedidelėmis juostelėmis. Aš ją turėjau supjaustytą, bet pasidariau dar plonesnes riekeles. Sudėkite ją į gilią keptuvę arba puodą (aš ją viriau multicooker'yje), užpilkite stikline vandens ir troškinkite valandą po dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Po valandos sudėkite susmulkintą česnaką. Patikrinkite, ar mėsa minkšta, ir galite pradėti virti padažą.
Žingsnis 3
Paimkite 1 valgomąjį šaukštą grietinės.
Žingsnis 4
Ir 2 arbatiniai šaukšteliai pomidorų pastos.
Žingsnis 5
Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą sojų padažo. Druskos pagal skonį.
Žingsnis 6
Įdėkite 2 arbatinius šaukštelius krakmolo ir pusę puodelio vandens, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Padažą supilkite ant jautienos. Troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 8
Įdėkite lauro lapą ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos