Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurtas su vištiena
Jogurtas su vištiena yra neįtikėtinai skanus. Abejojate? Pabandykite kepti vištieną orkaitėje su jogurto padažu. Patiekalą lengva atlikti, aktyvaus kepimo laikas bus tik 10 minučių. Kepimui tinka ir visas paukštis, ir jo dalys. Jogurtas turėtų būti natūralus, be priedų. Jei norite pridėti pikantiškų natų, naudokite česnaką, papriką ir citrinos sultis.
Žingsnis 1
Marinuokite blauzdas jogurte. Vištienos blauzdas sudėkite į gilų dubenį, užpilkite jogurtu ir citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais, paprika, česnakais ir petražolėmis. Išmaišykite ir palikite bent 1,5 valandos pastovėti.
Žingsnis 2
Kepkite blauzdas orkaitėje. Ištepkite formą alyvuogių aliejumi, sudėkite į ją blauzdas ir 30-40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos