Julienne "Kreminės" tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Julienne "Kreminės" tartaletės

Kreminis grybų skonis su vištiena.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 1
Filė supjaustykite smulkiais kubeliais, sutarkuokite sūrį, supjaustykite grybus.

Žingsnis 2

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 2
Pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 3

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 3
Tada vištieną pakepinkite su svogūnais, pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 4

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 4
Sudėkite grybus, troškinkite apie 5 minutes, sudėkite grietinę ir žoleles.

Žingsnis 5

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 5
Viską išmaišykite ir papipirinkite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 6

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 6
Sudėkite tartaletes ant kepimo skardos ir paskleiskite į jas įdarą.

Žingsnis 7

Julienne "Kreminės" tartaletės Žingsnis 7
Apibarstykite sūriu ir 15 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos