Julienne per pusvalandį pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Julienne per pusvalandį

Skani ir greita vakarienė. Kreminis grybų skonis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Julienne per pusvalandį Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus, grybus ir filė ir kepkite, kol iškeps. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite 2-3 šaukštus grietinės.

Žingsnis 2

Julienne per pusvalandį Žingsnis 2
Viską išmaišykite ir porą minučių troškinkite.

Žingsnis 3

Julienne per pusvalandį Žingsnis 3
Tarkuokite sūrį.

Žingsnis 4

Julienne per pusvalandį Žingsnis 4
Į kepimo formas sudėkite faršą, ant viršaus užbarstykite sūrio.

Žingsnis 5

Julienne per pusvalandį Žingsnis 5
Viską 15 minučių pašauname į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos