Publikavimo data: 2024-05-25
Jūros gėrybių dubuo
Dubenėlis su jūros gėrybėmis yra ne tik sveikas, bet ir sotus patiekalas. Juodieji ryžiai - baltymų ir antioksidantų lobynas. Krevečių, žalumynų, daržovių ir avokadų nauda yra nenusakoma. Visa tai kartu sukuria kulinarinę gardumo ir skonio puokštę. Mišrainė iš tiesų atrodo kaip ryški raudonų, žalių ir rudų spalvų puokštė, be to, ji labai greitai paruošiama.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite ryžius ir 15-20 minučių juos įdėkite į verdantį vandenį. Įberkite druskos pagal skonį.
Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite dideliais kubeliais, o pomidorą - vidutinio dydžio kubeliais. Jei krevetės virtos ir šaldytos, virkite jas pasūdytame vandenyje 1-2 minutes, o jei žalios - 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Surinkite dubenėlius. Ant lėkštės dugno sudėkite rukolą. Ant rukolos išdėliokite ryžius, pomidorus, krevetes ir avokadą.
Kategorijos