Jūros gėrybių kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros gėrybių kreminė sriuba

Švelnią šilkinę kreminę sriubą su jūros gėrybėmis paruošti gana paprasta, tačiau ji traukia savo išskirtiniu skoniu ir išvaizda. Dėl prieskonių sriuba tampa ryški ir aromatinga, nepaisant to, kad maistui gaminti naudojame gana neutralius produktus. Naudodami sriubos pagrindą kaip pagrindą, galite sugalvoti daugybę skirtingų derinių, kaskart išgaudami naują sriubos skonį. Pavyzdžiui, jūros gėrybes pakeiskite vištiena, kalakutiena, jautiena ar grybais. O jei žiedinius kopūstus pakeisite brokoliais arba žaliaisiais žirneliais, sriuba taps gražios žalios spalvos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jūros gėrybių kreminė sriuba Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių kreminė sriuba Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite svogūną, druską ir pipirus ir kepkite, kol suminkštės. Sudėkite griežinėliais supjaustytą cukiniją ir trumpai pakepinkite.

Žingsnis 3

Jūros gėrybių kreminė sriuba Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į cukinijas. Įdėkite pipirų pastos ir nuluptų krevečių. Maišydami kepkite 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Jūros gėrybių kreminė sriuba Žingsnis 4
Į puodą įpilkite vandens, uždenkite dangčiu ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Jūros gėrybių kreminė sriuba Žingsnis 5
Užvirinkite sriubą ir išjunkite. Sutrinkite trintuvu. Prieš vakarienę sriubą supilkite į lėkštes ir patiekite. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos