Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros gėrybių kreminė sriuba
Švelnią šilkinę kreminę sriubą su jūros gėrybėmis paruošti gana paprasta, tačiau ji traukia savo išskirtiniu skoniu ir išvaizda. Dėl prieskonių sriuba tampa ryški ir aromatinga, nepaisant to, kad maistui gaminti naudojame gana neutralius produktus. Naudodami sriubos pagrindą kaip pagrindą, galite sugalvoti daugybę skirtingų derinių, kaskart išgaudami naują sriubos skonį. Pavyzdžiui, jūros gėrybes pakeiskite vištiena, kalakutiena, jautiena ar grybais. O jei žiedinius kopūstus pakeisite brokoliais arba žaliaisiais žirneliais, sriuba taps gražios žalios spalvos.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite svogūną, druską ir pipirus ir kepkite, kol suminkštės. Sudėkite griežinėliais supjaustytą cukiniją ir trumpai pakepinkite.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į cukinijas. Įdėkite pipirų pastos ir nuluptų krevečių. Maišydami kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite vandens, uždenkite dangčiu ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Užvirinkite sriubą ir išjunkite. Sutrinkite trintuvu. Prieš vakarienę sriubą supilkite į lėkštes ir patiekite. Mėgaukitės.
Kategorijos