valgom.lt

žievelė

Tradicinis Rusijos patiekalas, tai yra riešutų, mėsos ar žuvies įdaras įdėtas į ploną tešlą ir keptas orkaitėje.

TOP 5 žievelė receptai

Nijolė Žukauskienė
Rasstegai su mėsa
Marta
Rasstegai orkaitėje
Daiva
Rasstegai su ryžiais
Marta
Rasstegay su saira
Daiva
Rasstegai su žuvimi
iPhone 16 Pro

žievelė - 7 naujausi receptai

Albinas Paulauskas
Rasstegay su namine malta mėsa receptas
Daiva
Rasstegai su ryžiais
Daiva
Rasstegai su žuvimi
Daiva
Rasstegay su rausvąja lašiša
Nijolė Žukauskienė
Rasstegai su mėsa
Marta
Rasstegay su saira
Marta
Rasstegai orkaitėje
Copyright © 2025 valgom.ltApie musTaisyklės ir sąlygosPrivatumo politika