Publikavimo data: 2024-04-09
Rasstegai su žuvimi
Rasstegai - tai pyragas, gavęs tokį pavadinimą dėl savo išvaizdos. Jis yra laivelio formos, o jo viršus "atsegtas". Šis pyragas paprastai patiekiamas su pirmaisiais patiekalais. Rastegai su žuvimi yra aromatingi ir sotūs, todėl tinka kaip savarankiškas patiekalas prie arbatos.
Žingsnis 1
Į šiltą pieną suberkite cukrų ir mieles. Palikite pastovėti, kol pakils putos.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite mažais kubeliais, suberkite į ryžius, įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite mieles su miltais, kiaušiniu ir aliejumi. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir 30 minučių padėkite į šiltą vietą.
Žingsnis 4
Padalykite mielinę tešlą į mažus rutuliukus ir iškočiokite juos. Į vidurį dėkite žuvies įdaro ir suformuokite paplotėlį, kaip parodyta nuotraukoje. Kepkite 20 minučių.
Kategorijos