Rasstegay su rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rasstegay su rausvąja lašiša

"Rasstegay" - tai kepta laivelio formos bandelė su įvairiais įdarais. Populiariausias rasstegai yra su žuvimi ir ryžiais. Tokios bandelės bus ne tik sotus stalo patiekalas, bet ir puikus greitas užkandis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 1
Į šiek tiek pašildytą pieną suberkite mieles ir cukrų ir leiskite išbrinkti.

Žingsnis 2

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 2
Šakute sutrinkite rausvąją lašišą ir sudėkite ją į ryžius. Įberkite prieskonių ir smulkiai supjaustytą svogūną.

Žingsnis 3

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 3
Į mieles suberkite miltus, kiaušinį ir aliejų ir užminkykite purią tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių.

Žingsnis 4

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 4
Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir iškočiokite. Į kiekvieną jų dėkite įdaro ir padarykite rastegai, kaip parodyta nuotraukoje. Kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pyragai, sotūs pyragai, išbandyti receptai, žievelė, receptų knyga, žuvies pyragėliai, konservuoti žuvies pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, saury pyragai, pieno pyragaičiai, ryžių pyragėliai, kiaušinių tešla

Kategorijos