Publikavimo data: 2024-04-09
Rasstegay su rausvąja lašiša
"Rasstegay" - tai kepta laivelio formos bandelė su įvairiais įdarais. Populiariausias rasstegai yra su žuvimi ir ryžiais. Tokios bandelės bus ne tik sotus stalo patiekalas, bet ir puikus greitas užkandis.
Žingsnis 1
Į šiek tiek pašildytą pieną suberkite mieles ir cukrų ir leiskite išbrinkti.
Žingsnis 2
Šakute sutrinkite rausvąją lašišą ir sudėkite ją į ryžius. Įberkite prieskonių ir smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 3
Į mieles suberkite miltus, kiaušinį ir aliejų ir užminkykite purią tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių.
Žingsnis 4
Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir iškočiokite. Į kiekvieną jų dėkite įdaro ir padarykite rastegai, kaip parodyta nuotraukoje. Kepkite 20 minučių.
Kategorijos