Rasstegay su rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rasstegay su rausvąja lašiša

"Rasstegay" - tai kepta laivelio formos bandelė su įvairiais įdarais. Populiariausias rasstegai yra su žuvimi ir ryžiais. Tokios bandelės bus ne tik sotus stalo patiekalas, bet ir puikus greitas užkandis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 1
Į šiek tiek pašildytą pieną suberkite mieles ir cukrų ir leiskite išbrinkti.

Žingsnis 2

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 2
Šakute sutrinkite rausvąją lašišą ir sudėkite ją į ryžius. Įberkite prieskonių ir smulkiai supjaustytą svogūną.

Žingsnis 3

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 3
Į mieles suberkite miltus, kiaušinį ir aliejų ir užminkykite purią tešlą. Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių.

Žingsnis 4

Rasstegay su rausvąja lašiša Žingsnis 4
Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir iškočiokite. Į kiekvieną jų dėkite įdaro ir padarykite rastegai, kaip parodyta nuotraukoje. Kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos