Rasstegay su saira pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Rasstegay su saira

Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rasstegay su saira Žingsnis 1
Pašildykite pieną ir sumaišykite su juo mieles. Suberkite 2 puodelius miltų ir išmaišykite. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite tešlą šiltoje vietoje pakilti 2 valandas.

Žingsnis 2

Rasstegay su saira Žingsnis 2
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną, šakute sutrinkite sairą ir sudėkite į gilų dubenį. Suberkite virtus ryžius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Įdarą išmaišykite.

Žingsnis 3

Rasstegay su saira Žingsnis 3
Kai tešla pakils, įmaišykite likusius miltus, druską ir augalinį aliejų. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite pakilti dar 30 minučių.

Žingsnis 4

Rasstegay su saira Žingsnis 4
Pakilusią tešlą padalykite į lygias dalis ir iškočiokite į plokščius pyragėlius. Į plokštainio vidurį dėkite įdaro.

Žingsnis 5

Rasstegay su saira Žingsnis 5
Iš plokštainio suformuokite laivelį.

Žingsnis 6

Rasstegay su saira Žingsnis 6
Sudėkite laivelius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir palikite 15 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 7

Rasstegay su saira Žingsnis 7
Kepkite restegai su saira 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos