Publikavimo data: 2024-05-15
Rasstegay su saira
Žingsnis 1
Pašildykite pieną ir sumaišykite su juo mieles. Suberkite 2 puodelius miltų ir išmaišykite. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite tešlą šiltoje vietoje pakilti 2 valandas.
Žingsnis 2
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną, šakute sutrinkite sairą ir sudėkite į gilų dubenį. Suberkite virtus ryžius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Įdarą išmaišykite.
Žingsnis 3
Kai tešla pakils, įmaišykite likusius miltus, druską ir augalinį aliejų. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite pakilti dar 30 minučių.
Žingsnis 4
Pakilusią tešlą padalykite į lygias dalis ir iškočiokite į plokščius pyragėlius. Į plokštainio vidurį dėkite įdaro.
Žingsnis 5
Iš plokštainio suformuokite laivelį.
Žingsnis 6
Sudėkite laivelius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir palikite 15 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 7
Kepkite restegai su saira 30-40 minučių.
Kategorijos