Rasstegay su namine malta mėsa receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Rasstegay su namine malta mėsa receptas

"Rasstegai", arba "atsegtas" pyragas, yra pyragas su valties formos įdaru. Rasstegai įdarui naudojama žuvis, daržovės, grūdai arba mėsa, kaip ir mūsų recepte. Šie pyragai turi bendro su itališkomis picomis: įdaras gali būti kitų patiekalų likučiai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
328 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rasstegay su namine malta mėsa receptas Žingsnis 1
Atšildykite tešlą ir susmulkinkite svogūną, įmuškite kiaušinį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Rasstegay su namine malta mėsa receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Tada sudėkite maltą mėsą, kepkite, kol iškeps, ir pasūdykite.

Žingsnis 3

Rasstegay su namine malta mėsa receptas Žingsnis 3
Supjaustykite tešlą vienodo dydžio stačiakampiais ir iškočiokite į kvadratus. Į kiekvieno kvadrato vidurį dėkite įdaro, kraštus tvirtai užspauskite ir uždenkite centrą (turėtų gautis laivelio forma). Ant įdaro uždėkite kubelį sviesto.

Žingsnis 4

Rasstegay su namine malta mėsa receptas Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu, sudėkite gabalėlius, aptepkite plaktu kiaušiniu ir 15 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos