Publikavimo data: 2024-04-09
Rasstegai su ryžiais
Rasstegai yra sotus pyragas iš mielinės tešlos. Įdaras gali būti labai įvairus. Pyragas yra valties formos, o įdaras atviras. Rasstegai su ryžiais gali būti patiekiami kaip priedas prie mėsos ar žuvies sriubos, todėl patiekalas tampa dar sotesnis ir skanesnis.
Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite pieną. Suberkite cukrų, mieles ir leiskite išbrinkti.
Žingsnis 2
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su ryžiais.
Žingsnis 3
Į mieles suberkite miltus ir aliejų. Užminkykite tešlą ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite šiltoje vietoje pusvalandžiui.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į vienodus rutuliukus. Iškočiokite. Į kiekvieno jų vidurį dėkite įdarą ir suformuokite laivelį. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C ir kepkite 20 minučių.
Kategorijos