Rasstegai su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rasstegai su ryžiais

Rasstegai yra sotus pyragas iš mielinės tešlos. Įdaras gali būti labai įvairus. Pyragas yra valties formos, o įdaras atviras. Rasstegai su ryžiais gali būti patiekiami kaip priedas prie mėsos ar žuvies sriubos, todėl patiekalas tampa dar sotesnis ir skanesnis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
40 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rasstegai su ryžiais Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite pieną. Suberkite cukrų, mieles ir leiskite išbrinkti.

Žingsnis 2

Rasstegai su ryžiais Žingsnis 2
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su ryžiais.

Žingsnis 3

Rasstegai su ryžiais Žingsnis 3
Į mieles suberkite miltus ir aliejų. Užminkykite tešlą ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite šiltoje vietoje pusvalandžiui.

Žingsnis 4

Rasstegai su ryžiais Žingsnis 4
Padalykite tešlą į vienodus rutuliukus. Iškočiokite. Į kiekvieno jų vidurį dėkite įdarą ir suformuokite laivelį. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C ir kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos