Publikavimo data: 2025-08-17
Kabardinietiška vištiena
Pavargę nuo įprastos keptos vištienos, ši vištiena gaunasi ir minkšta, ir traški vienu metu.
Žingsnis 1
Atskirkite kojas, sparnelius ir šlauneles nuo viso viščiuko. Nuo šlaunelių pašalinkite odą.
Žingsnis 2
Kiekvieną vištienos gabalėlį įpjaukite peiliu, pasūdykite ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 3
Kepkite vištieną iš abiejų pusių po 7 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos. Perkelkite vištieną į lėkštę.
Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 5
Keptuvėje, kurioje kepė vištiena, pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 6
Į svogūnus supilkite grietinę, vandenį ir druską.
Žingsnis 7
Viską išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.
Žingsnis 8
Grąžinkite vištieną į keptuvę, išmaišykite ir palikite uždengtą 15 minučių.
Kategorijos