Kabardinietiška vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kabardinietiška vištiena

Pavargę nuo įprastos keptos vištienos, ši vištiena gaunasi ir minkšta, ir traški vienu metu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 1
Atskirkite kojas, sparnelius ir šlauneles nuo viso viščiuko. Nuo šlaunelių pašalinkite odą.

Žingsnis 2

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 2
Kiekvieną vištienos gabalėlį įpjaukite peiliu, pasūdykite ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 3

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 3
Kepkite vištieną iš abiejų pusių po 7 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos. Perkelkite vištieną į lėkštę.

Žingsnis 4

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 4
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 5

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 5
Keptuvėje, kurioje kepė vištiena, pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 6

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 6
Į svogūnus supilkite grietinę, vandenį ir druską.

Žingsnis 7

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 7
Viską išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.

Žingsnis 8

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 8
Grąžinkite vištieną į keptuvę, išmaišykite ir palikite uždengtą 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos