Kabardinietiška vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kabardinietiška vištiena

Aromatinga vištiena grietinės padaže.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 1
Įtrinkite vištieną prieskoniais.

Žingsnis 2

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 3
Kepkite vištieną ant didelės ugnies, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 4

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 4
Apkepkite svogūnus.

Žingsnis 5

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 5
Ant svogūnų supilkite grietinę, vandenį ir miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Kabardinietiška vištiena Žingsnis 6
Į padažą sudėkite keptą vištieną ir uždengę dangčiu 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos