Publikavimo data: 2024-06-09
Kaimiška košė su kiauliena
Kas gali būti skaniau ir maistingiau už motinų ir senelių virtą košę. Kvietinė košė yra labai sveika, joje yra daug skaidulinių medžiagų, vitaminų ir mineralų. Jei tokią košę suvalgysite ryte, sotumo jausmas neapleis jūsų iki pietų.
Žingsnis 1
Kepkite mėsą nerafinuotame aliejuje, kol taps auksinė, tada sudėkite daržoves ir papriką ir kepkite dar 5 minutes. Įpilkite stiklinę vandens ir 20 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Sudėkite košę į puodą, įpilkite 60 ml vandens ir nuolat maišydami virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Kai vanduo užvirs, supilkite košę į puodą su mėsa ir gerai išmaišykite.
Kategorijos