Publikavimo data: 2025-08-17
Kaimiškas kepsnys iš mano vaikystės.
Sotus patiekalas iš mano vaikystės, kai močiutės maistas buvo kaip niekada skanus. Kadangi į patiekalą dedama moliūgų, jis tampa šiek tiek saldus, su tirštu, aromatingu padažu. Kiaulieną savo nuožiūra galite pakeisti bet kokia kita mėsa.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite skersai pluošto ir kepkite daugiafunkcinėje keptuvėje arba puode storu dugnu.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite prie mėsos, kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į mėsą.
Žingsnis 4
Susmulkinkite dalį česnako ir sudėkite į multicookerį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 5
Įdėkite moliūgą: jis labai greitai išverda, todėl įsitikinkite, kad jis visiškai neištirpo, ir nepjaustykite jo labai smulkiai. Virkite apie 5-7 minutes.
Žingsnis 6
Nuimkite nuo ugnies, sudėkite smulkiai supjaustytą ranką ir tarkuotą česnaką. Viską išmaišykite ir palikite penkioms minutėms po dangčiu.
Kategorijos