Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis

Sveikiausias būdas ruošti mėsą - ją troškinti. Pasaulio nacionalinėse virtuvėse taip ruošiami azu, troškinys, guliašas ir damlama. Jų pavadinimai ir niuansai skirtingi, tačiau metodas visada tas pats: mėsa supjaustoma gabalėliais, iš anksto apkepinama, o tada smulkiai troškinama, kol suminkštėja įvairiuose padažuose. Naudojami įvairūs prieskoniai - pipirai, paprika, ciberžolė, krapai, bazilikai, čiobreliai, rozmarinai ir kiti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Nuplaukite svogūną ir česnaką, nulupkite, dar kartą nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Morkas nuplaukite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir ant didelės ugnies greitai apkepkite morkas, svogūnus ir česnakus. Užtenka vos 2 minučių, kad daržovės pradėtų keisti spalvą. Nuolat maišykite, kad nesudegtų.

Žingsnis 2

Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Jei tai kiauliena, kubeliai gali būti 3*3 cm dydžio, o jei tai veršiena, geriau pjaustyti mažesniais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 3
Sudėkite mėsą į keptuvėje esančias daržoves ir kepkite ant didelės ugnies, kol apskrus. Kepdami du kartus apverskite mėsą, kad ji nesudegtų. Tada į keptuvę su mėsa ir daržovėmis įpilkite 2-3 valgomuosius šaukštus verdančio vandens, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies, kol mėsa išvirs, maždaug 40-45 minutes. Jei skysčio išverda daug, galite įpilti dar šiek tiek verdančio vandens.

Žingsnis 4

Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 4
Po 15-20 minučių sudėkite konservuotas raudonąsias pupeles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Troškinant mėsą, dalį pupelių skysčio galima naudoti vietoj verdančio vandens.

Žingsnis 5

Kaimiškas troškinys su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 5
Supilkite pomidorų padažą ir užvirinkite ant didelės ugnies. Tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir uždengę dangčiu palaikykite 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos