Publikavimo data: 2024-05-19
Kaimiško stiliaus mišrainė su dešrelėmis
Žingsnis 1
Paruoškite dešreles. Kepkite dešreles augaliniame aliejuje, kol paruduos. Iškeptas dešreles perkelkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite kepimą. Likusiame aliejuje apkepkite morkas ir svogūnus, kol taps auksinės spalvos. Į morkas ir svogūnus sudėkite česnakus. Perkelkite kepinius į atskirą dubenį.
Žingsnis 3
Paruoškite kopūstus. Šiek tiek apkepkite kopūstus keptuvėje. Įpilkite vandens, lauro lapą, juodųjų pipirų. Troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Paruoškite mišrainę. Į kopūstus įmaišykite mišrainę, pomidorų pastą, actą, cukrų, druską ir papriką. Troškinkite 3 minutes. Sudėkite dešreles ir grietinę. Virkite dar 5 minutes.
Kategorijos