Kaimiško stiliaus sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kaimiško stiliaus sriuba

Ne veltui sakoma: "Kuo paprasčiau, tuo geriau!" Šį posakį galima pritaikyti šiai sriubai, nes ji gaminama iš paprastų produktų, tačiau jos skonis yra sodrus, gardus ir labai skanus. Paruoškite šią paprastą, sočią ir saldžią sriubą. Ingredientų kiekis apskaičiuotas 3 litrų puodui.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite visus receptui reikalingus produktus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.

Žingsnis 2

Kaimiško stiliaus sriuba Žingsnis 2
Sudėkite kaulus į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies, užvirus ugnį sumažinkite, pasūdykite ir palikite virti 90 minučių.

Žingsnis 3

Kaimiško stiliaus sriuba Žingsnis 3
Kol mėsos kaulai verda, pasiruoškite keptuvę. Tam smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.

Žingsnis 4

Kaimiško stiliaus sriuba Žingsnis 4
Į auksinius svogūnus sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir kepkite apie 7 minutes. Nepamirškite maišydami pakepinti.

Žingsnis 5

Iš sultinio išimkite išvirtus kaulus ir leiskite jiems šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 6

Kaimiško stiliaus sriuba Žingsnis 6
Bulves supjaustykite batonais ir atidėkite į keptuvę.

Žingsnis 7

Kaimiško stiliaus sriuba Žingsnis 7
Po 5 minučių, kol bulvės apkeps, sudėkite į puodą pakepintas morkas ir svogūnus.

Žingsnis 8

Atskirkite mėsą nuo šiek tiek atvėsusių kaulų ir siųskite ją į puodą su daržovėmis.

Žingsnis 9

Kaimiško stiliaus sriuba Žingsnis 9
Kai bulvės bus beveik paruoštos, likus maždaug 5 minutėms iki išjungimo, sudėkite smulkintą česnaką, lauro lapus ir juodųjų pipirų žirnelius.

Žingsnis 10

Išjungę sriubą, į puodą suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir petražoles. Uždenkite dangčiu ir palikite sriubą brinkti 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos