Publikavimo data: 2024-09-17
Kaimiško stiliaus sriuba
Ne veltui sakoma: "Kuo paprasčiau, tuo geriau!" Šį posakį galima pritaikyti šiai sriubai, nes ji gaminama iš paprastų produktų, tačiau jos skonis yra sodrus, gardus ir labai skanus. Paruoškite šią paprastą, sočią ir saldžią sriubą. Ingredientų kiekis apskaičiuotas 3 litrų puodui.
Žingsnis 1
Paruoškite visus receptui reikalingus produktus. Nulupkite ir nuplaukite daržoves.
Žingsnis 2
Sudėkite kaulus į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies, užvirus ugnį sumažinkite, pasūdykite ir palikite virti 90 minučių.
Žingsnis 3
Kol mėsos kaulai verda, pasiruoškite keptuvę. Tam smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Žingsnis 4
Į auksinius svogūnus sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir kepkite apie 7 minutes. Nepamirškite maišydami pakepinti.
Žingsnis 5
Iš sultinio išimkite išvirtus kaulus ir leiskite jiems šiek tiek atvėsti.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite batonais ir atidėkite į keptuvę.
Žingsnis 7
Po 5 minučių, kol bulvės apkeps, sudėkite į puodą pakepintas morkas ir svogūnus.
Žingsnis 8
Atskirkite mėsą nuo šiek tiek atvėsusių kaulų ir siųskite ją į puodą su daržovėmis.
Žingsnis 9
Kai bulvės bus beveik paruoštos, likus maždaug 5 minutėms iki išjungimo, sudėkite smulkintą česnaką, lauro lapus ir juodųjų pipirų žirnelius.
Žingsnis 10
Išjungę sriubą, į puodą suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir petražoles. Uždenkite dangčiu ir palikite sriubą brinkti 5-10 minučių.
Kategorijos