Publikavimo data: 2024-05-01
Kaimiškos bulvės su česnakais
Kaimiškos bulvės, kaip ir bulvių traškučiai, kepamos keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus. Pagardintos česnakais, žolelėmis ir prieskoniais, jos yra puikus greito maisto pakaitalas ir gardus garnyras prie antrųjų patiekalų.
Žingsnis 1
Paimkite tinkamą indą, supilkite į jį augalinį aliejų, pastatykite ant kaitlentės ir užvirinkite. Į karštą aliejų sudėkite bulves ir kepkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Kai bulvės taps auksinės spalvos, išimkite jas iš keptuvės, leiskite aliejui nutekėti ir popieriniu rankšluosčiu pašalinkite aliejaus perteklių. Į išvirtas bulves suberkite žoleles, druską ir česnaką ir lengvai išmaišykite.
Kategorijos