Publikavimo data: 2024-09-16
Kaip papuošti įdarytus kiaušinius
Šiame recepte pateikiami keli labai skanių, švelnių ir lengvai pagaminamų užkandžių iš vištienos kiaušinių variantai. Dėl to kiekvienas galės rasti patiekalą pagal savo skonį. O kad užkandžiai atrodytų įdomiai ir originaliai, jie papuošiami naudojant įvairius ingredientus. Taigi galite pasirinkti vieną ar kelis mėgstamus užkandžius ir juos papuošti pagal siūlomus variantus.
Žingsnis 1
Paruoškite pirmąją versiją. Kiaušinius perpjaukite per pusę, atsargiai išimkite trynius ir perkelkite juos į gilų dubenį. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Po to gautu įdaru pripildykite kiaušinių baltymus. Papuošimui naudokite papriką ir džiovintus krapus - jais lengvai pabarstykite paruoštą patiekalą.
Žingsnis 2
Paruoškite antrąją versiją. Nuluptus kiaušinius perpjaukite išilgai, atskirkite trynius nuo baltymų. Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o trynius sutrinkite šakute. Perkelkite ingredientus į atskirą indą, įdėkite majonezo, druskos ir pipirų, tada kruopščiai išmaišykite. Likusius baltymus įdarykite paruoštu įdaru. Papuoškite patiekalą raudonaisiais ikrais, išdėliodami juos ant viršaus. Nori lakštą supjaustykite plonomis juostelėmis ir uždėkite ant užkandžio viršaus.
Žingsnis 3
Paruoškite trečiąjį variantą. Vištienos kiaušinius perpjaukite pusiau, išimkite trynius. Vieną trynį atidėkite patiekimui, o likusius sudėkite į gilų dubenį. Į tą patį dubenį suberkite smulkintą tuną. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir suberkite į dubenį. Įdarą pagardinkite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada išmaišykite. Įdarykite kiaušinius paruoštu įdaru. Kiaušinio trynį sutrupinkite ir uždėkite ant įdaro. Kiaušinius taip pat pabarstykite džiovintais žalumynais.
Kategorijos