Kalakutiena česnakiniame-pieno padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kalakutiena česnakiniame-pieno padaže

Kalakutiena yra vertingas vitaminų, baltymų, fosforo ir mikroelementų šaltinis. Paukščio skaidulose beveik nėra cholesterolio. Kalakutiena puikiai tinka dietinėms reikmėms, turi puikių skoninių savybių ir neturi specifinio paukštienos kvapo, todėl yra universalus ir sveikas produktas, tinkantis kasdieniam vartojimui. Kad kalakutiena būtų sultingesnė, prieš kepdami mėsos gabalėliuose padarykite nedidelius įpjovimus ir į juos įdėkite gabalėlį sviesto.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena česnakiniame-pieno padaže Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Supilkite pieną į dubenį ir suberkite kvietinius miltus. Miltus gerai išmaišykite šakute, kad neliktų gumuliukų. Sudėkite smulkintą česnaką, krapus ir druską. Išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Kalakutiena česnakiniame-pieno padaže Žingsnis 2
Troškinkite kalakutą padaže. Į keptuvę įpilkite vandens ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Įkaitinkite ir sudėkite kalakutienos gabalėlius. Troškinkite mėsą ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Tada supilkite pieno ir česnakų padažą ir virkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos