Kalakutiena daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena daugiafunkcinėje keptuvėje

Kalakutieną daugiafunkcinėje keptuvėje galima ruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, filė virkite garuose, prieš tai pamarinavę ją padaže. Galite pasirinkti bet kokį jums patinkantį padažą. Vietoj vandens kepimui galite naudoti mineralinį vandenį, tai suteiks mėsai pikantiškumo ir švelnumo. Atvėsusią kalakutieną porai valandų įdėkite į šaldytuvą. Ji taps dar aromatingesnė ir sotesnė. Filė supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite kaip užkandį. Šis patiekalas bus neprilygstamas ant stalo.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Marinuokite kalakutą. Sumaišykite grietinę su česnaku, druska ir žolelėmis. Mėsą aptepkite šiuo mišiniu, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 2 val. padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Kalakutiena daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite kalakutą. Į multicookerio dubenį įpilkite mineralinio vandens. Sudėkite mėsą į garintuvo formą. Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "garai" 45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos