Publikavimo data: 2025-08-16
Kalakutiena daugiafunkcinėje keptuvėje
Kalakutieną daugiafunkcinėje keptuvėje galima ruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, filė virkite garuose, prieš tai pamarinavę ją padaže. Galite pasirinkti bet kokį jums patinkantį padažą. Vietoj vandens kepimui galite naudoti mineralinį vandenį, tai suteiks mėsai pikantiškumo ir švelnumo. Atvėsusią kalakutieną porai valandų įdėkite į šaldytuvą. Ji taps dar aromatingesnė ir sotesnė. Filė supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite kaip užkandį. Šis patiekalas bus neprilygstamas ant stalo.
Žingsnis 1
Marinuokite kalakutą. Sumaišykite grietinę su česnaku, druska ir žolelėmis. Mėsą aptepkite šiuo mišiniu, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 2 val. padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutą. Į multicookerio dubenį įpilkite mineralinio vandens. Sudėkite mėsą į garintuvo formą. Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "garai" 45 minutėms.
Kategorijos