Kalakutiena džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena džiūvėsėliuose

Kalakutiena džiūvėsėliuose gaunasi kvapni, aštri, pikantiška - pagal jūsų skonį. Mėsa ruošiama marinate su itališkomis žolelėmis. Tai gali būti bazilikai, chabrai, raudonėliai, svogūnai. Taip pat dedama adygėjiškos druskos, kuri yra druskos ir prieskonių mišinys - česnakų, pipirų, kalendros, chamano, krapų, petražolių ir pan. Parduotuvėje galima nusipirkti jau paruoštos adygėjiškos druskos arba pasigaminti jos patiems, įprastą druską papildant mėgstamais prieskoniais.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite itališkas žoleles, Adygėjos druską ir sojų padažą. Mėsos gabalėlius visiškai aptepkite šiuo mišiniu ir palikite marinuotis 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutiena džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Apvoliokite kalakutieną džiūvėsėliuose. Marinuotą kalakutienos filė iš abiejų pusių apibarstykite džiūvėsėliais. Kepimo formą ištepkite sviestu. Likusį sviestą supjaustykite gabaliukais ir ištepkite kalakutieną. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos