Kalakutiena garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena garstyčių padaže

Norėdami paruošti keptą kalakutą su garstyčiomis, paimkite paukštienos krūtinėlės filė. Įsitikinkite, kad mėsa yra šviežia. Apie tai liudija šiek tiek drėgnas, bet ne gleivėtas filė paviršius, taip pat jos tankumas ir vientisumas. Mėsa nesusiskaido į skaidulas. Norėdami paruošti aštrią kalakutieną, naudokite aštrias rusiškas garstyčias. Mažiau deginantis ir šiek tiek saldokas skonis išgaunamas pridėjus grūdėtųjų garstyčių. Džiovintą borodino duoną galite naudoti tarkuotą arba sutrintą grūstuvėje kaip faršą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.37/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena garstyčių padaže Žingsnis 1
Pradėkite kepti mėsą. Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies. Supilkite augalinį aliejų ir kepkite mėsos gabaliukus 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. Skystis nuo kalakutienos kepimo turi išgaruoti.

Žingsnis 2

Kalakutiena garstyčių padaže Žingsnis 2
Sudėkite daržoves ir prieskonius. Sudėkite bulves į keptuvę su kalakutiena ir kepkite, kol paruduos (5 min.). Į ingredientus įberkite česnako ir druskos. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite 10 minučių. Retkarčiais pamaišykite. Įmaišykite čiobrelių šakeles ir kepkite dar 3 minutes. Baigiant kepti įberkite garstyčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos