Kalakutiena grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Kalakutiena grietinėlės padaže

Kalakutiena, kaip ir vištiena, puikiai dera su grietinėle. Dėl garstyčių marinato kalakutienos filė grietinėlės padaže orkaitėje būna skani, minkšta ir sultinga. Patiekalą paruošti nėra sudėtinga. Svarbiausia prieš pradedant kepimo procesą gerai atitirpinti mėsą arba nusipirkti atšaldytą produktą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutiena grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Sumaišykite garstyčias, papriką, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite kalakutieną iš abiejų pusių. Lengvai apkepkite kalakutienos filė keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Kalakutiena grietinėlės padaže Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinėlę, garstyčias, sūrį, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Kalakutiena grietinėlės padaže Žingsnis 3
Iškepkite kalakutą. Iškeptus mėsos gabalėlius sudėkite į kepimo indą, ant viršaus užpilkite padažą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-45 minutes, kol mėsa iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos