Kalakutiena įdaryti blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena įdaryti blyneliai

Vietoj pyragaičių arbatai išsikepkite skanių blynų su kalakutienos įdaru. Patiekalą galima greitai paruošti iš virtos ar keptos mėsos, likusios, pavyzdžiui, po sočios vakarienės. Patys blyneliai pagal šį receptą gaunasi ploni, porėti, o įdaras švelnus ir aromatingas. Pasirūpinkite, kad blyneliai būtų lygūs, vienodos formos, kad juos būtų lengviau susukti į ritinėlius. Kalakutiena įdaryti blynai tinka šaldyti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena įdaryti blyneliai Žingsnis 1
Kepkite blynus. Sumaišykite žalius kiaušinius su druska ir cukrumi, išplakite. Supilkite šiek tiek pieno, suberkite dalį miltų ir išmaišykite. Tokiu pat būdu įpilkite likusius miltus ir pieną. Supilkite verdantį vandenį ir augalinį aliejų. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kepkite blynus, retkarčiais patepdami keptuvę sviestu.

Žingsnis 2

Kalakutiena įdaryti blyneliai Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje įkaitinkite ištirpintą sviestą, sudėkite svogūnus. Kepkite 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sumaišykite su smulkinta mėsa. Į mėsą įmaišykite virtus kiaušinius. Įberkite druskos ir pipirų, viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Kalakutiena įdaryti blyneliai Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Į kiekvieno blyno vidurį dėkite įdaro. Du priešingus kraštus apvyniokite link centro ir susukite blyną į ritinėlį. Kepkite kalakutienos blynus svieste.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos