Publikavimo data: 2025-08-19
Kalakutiena ir 5 % varškės apkepas
Įtraukite šį paprastą ir kartu originalų patiekalą - kalakutienos ir neriebaus varškės sūrio apkepą - į šventinės puotos meniu. Užkandis pasirodo esąs dietinis, bet labai skanus, o tai ypač patiks tiems, kurie stebi figūrą. Ruošiant geriau imti atšaldytą kalakutienos krūtinėlę lygiais kraštais, iš kurios susukus į ritinėlį įdaras neiškris.
Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Kiekvieną krūtinėlę suvyniokite į maistinę plėvelę ir aptepkite. Nuimkite maistinę plėvelę. Įtrinkite mėsą druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutienos ir neriebaus varškės sūrio apkepą. Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, suberkite žoleles ir išmaišykite. Padalykite faršą į tris lygias dalis. Kiekvieną porciją uždėkite ant krūtinėlės. Suvyniokite mėsą į ritinėlius. Sudėkite juos į kepimo formą. Supilkite karštą vandenį. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes.
Kategorijos