Publikavimo data: 2024-06-22
Kalakutiena ir ryžiai
Bet kurį iš pažiūros paprastą patiekalą galima paversti išskirtiniu ir restorano kokybės patiekalu nesudėtingomis magiškomis manipuliacijomis, svarbiausia - mėgti gaminti ir "gerbti" naudojamus produktus, kad ir kokie paprasti ar sudėtingi jie būtų.
Žingsnis 1
Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais ir gerai apskrudinkite. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai įtrinkite tarkuotu česnaku ir palikite mėsą 30 minučių pailsėti. Leiskite jai įsigerti savo ir česnakų sulčių.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite lašelį alyvuogių aliejaus (pagal skonį galite naudoti saulėgrąžų aliejų) ir kepkite kepsnelius po 3 minutes ant didelės ugnies, kad susidarytų traški plutelė. Tada išjunkite ugnį ir palikite mėsą po dangčiu. Išvirkite apvaliagrūdžius ryžius. Į išvirusius ryžius įpilkite šiek tiek sojų padažo. Išmaišykite, kad jis įsigertų, ir palikite 5 minutes pastovėti po dangčiu.
Kategorijos