Kalakutiena ir ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kalakutiena ir ryžiai

Bet kurį iš pažiūros paprastą patiekalą galima paversti išskirtiniu ir restorano kokybės patiekalu nesudėtingomis magiškomis manipuliacijomis, svarbiausia - mėgti gaminti ir "gerbti" naudojamus produktus, kad ir kokie paprasti ar sudėtingi jie būtų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutiena ir ryžiai Žingsnis 1
Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais ir gerai apskrudinkite. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai įtrinkite tarkuotu česnaku ir palikite mėsą 30 minučių pailsėti. Leiskite jai įsigerti savo ir česnakų sulčių.

Žingsnis 2

Kalakutiena ir ryžiai Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite lašelį alyvuogių aliejaus (pagal skonį galite naudoti saulėgrąžų aliejų) ir kepkite kepsnelius po 3 minutes ant didelės ugnies, kad susidarytų traški plutelė. Tada išjunkite ugnį ir palikite mėsą po dangčiu. Išvirkite apvaliagrūdžius ryžius. Į išvirusius ryžius įpilkite šiek tiek sojų padažo. Išmaišykite, kad jis įsigertų, ir palikite 5 minutes pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos