Kalakutiena kefyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena kefyre

Receptas, kuris pravers, kai norėsite skanaus kebabo. Beje, kalakutiena orkaitėje iškepa ne prasčiau nei ant atviros ugnies. Svarbiausia iš anksto pasiruošti tinkamą marinatą ir pasirūpinti mediniais iešmais. Šiek tiek kečupo, svogūnų ir keptų daržovių padės atkurti vasaros pikniko atmosferą bet kuriuo metų laiku.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
69 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena kefyre Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Kefyrą sumaišykite su sojų padažu ir česnaku, pagal skonį įberkite druskos. Įdėkite paprikos, pipirų ir pusę šviežių svogūnų žiedų. Kalakutienos gabalėlius pamerkite į marinatą. Uždenkite indą dangčiu ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Kalakutiena kefyre Žingsnis 2
Išvirkite bulves. Kad bulvės būtų keptos, reikia jas iš anksto išvirti iki pusės. Tam daržoves suberkite į pasūdytą vandenį, palaukite, kol vanduo užvirs, ir virkite dar 15 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Kalakutiena kefyre Žingsnis 3
Paruoškite kebabą. Išimkite marinuotą mėsą. Mėsą, grybus, pomidorus, bulves ir paprikas suverkite ant iešmo. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos