Kalakutieną keptuvėje sumaišykite su sojų padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kalakutieną keptuvėje sumaišykite su sojų padažu.

Kalakutiena sojos padaže keptuvėje - tai receptas, nereikalaujantis ypatingų įgūdžių. Jį nesunkiai pritaikys net ir minimalius kulinarinius įgūdžius turinti šeimininkė. Sojų padažas kepamai filė suteikia ryškų pikantišką skonį. Jei norite intensyvesnio skonio, naudokite prieskonius, o jei norite saldžiarūgščių natų - medų ir actą. Kad mėsa būtų minkšta, rekomenduojama naudoti kalakutienos filė.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sezamas, Soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutieną keptuvėje sumaišykite su sojų padažu. Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į dubenį supilkite sojų padažą, supilkite aliejų, skystą medų, actą, prieskonius (papriką, baziliką, džiovintas žoleles) ir druską. Tada sudėkite tarkuotą imbiero šaknį ir česnaką ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutieną keptuvėje sumaišykite su sojų padažu. Žingsnis 2
Marinuokite kalakutą. Kalakutienos gabalėlius po vieną merkite į medaus ir sojos marinatą. Išmaišykite, kad kiekvienas gabalėlis būtų gerai padengtas. Palikite mėsą marinuotis 60 minučių.

Žingsnis 3

Kalakutieną keptuvėje sumaišykite su sojų padažu. Žingsnis 3
Kepkite kalakutieną sojų padaže. Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą ir sudėkite kalakutieną. Kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, palaipsniui supilkite marinatą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos