Kalakutiena pesto padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalakutiena pesto padaže

Sultinga ir aromatinga kalakutiena žolelių pesto padaže su grietinėle tiks bet kokiam garnyrui. Grietinėlė suteikia mėsai minkštumo ir švelnumo, o pesto - prieskonių ir unikalaus skonio su saldžiu anakardžių riešutų, kurie čia naudojami vietoj tradicinio sūrio, atspalviu. Anakardžių riešutai suteikia tonusą, skatina greitą atsigavimą, gerina odos būklę ir stiprina nervų sistemą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena pesto padaže Žingsnis 1
Paruoškite pesto padažą. Anakardžius ir česnaką sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite. Tada sudėkite kalendrą ir petražoles ir sumaišykite. Supilkite alyvuogių aliejų, druską ir plakite iki vientisos masės. Tada atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę, ciberžolę ir 4 valgomuosius šaukštus pesto.

Žingsnis 2

Kalakutiena pesto padaže Žingsnis 2
Paruoškite kalakutieną pesto padaže. Sudėkite kalakutienos filė ant įkaitintos grilio keptuvės ir kepkite ant didelės ugnies po 5 min. iš kiekvienos pusės. Sudėkite kalakutieną į formą ir užpilkite ją pesto ir grietinėlės mišiniu. Kepkite kepsnius 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos