Publikavimo data: 2025-08-20
Kalakutiena pesto padaže
Sultinga ir aromatinga kalakutiena žolelių pesto padaže su grietinėle tiks bet kokiam garnyrui. Grietinėlė suteikia mėsai minkštumo ir švelnumo, o pesto - prieskonių ir unikalaus skonio su saldžiu anakardžių riešutų, kurie čia naudojami vietoj tradicinio sūrio, atspalviu. Anakardžių riešutai suteikia tonusą, skatina greitą atsigavimą, gerina odos būklę ir stiprina nervų sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite pesto padažą. Anakardžius ir česnaką sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite. Tada sudėkite kalendrą ir petražoles ir sumaišykite. Supilkite alyvuogių aliejų, druską ir plakite iki vientisos masės. Tada atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę, ciberžolę ir 4 valgomuosius šaukštus pesto.
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutieną pesto padaže. Sudėkite kalakutienos filė ant įkaitintos grilio keptuvės ir kepkite ant didelės ugnies po 5 min. iš kiekvienos pusės. Sudėkite kalakutieną į formą ir užpilkite ją pesto ir grietinėlės mišiniu. Kepkite kepsnius 30 minučių.
Kategorijos