Publikavimo data: 2024-04-03
Kalakutiena saldžiarūgščiame padaže
Kalakutiena saldžiarūgščiame padaže - įspūdingas ir pikantiškas patiekalas. Kinų virtuvė garsėja įvairių skonių maišymu. Kalakutienos filė kiniškame padaže gaunasi saldi dėl konservuotų ananasų. Rūgštumo suteikia vynas ir sojų padažas su daržovėmis. Norint gaminti kalakutieną kiniškai, reikia rinktis šviežią mėsą. Filė laikoma gera, jei ji yra šviesiai rausvos spalvos, be dėmių ir be nemalonaus kvapo.
Žingsnis 1
Marinuokite kalakutą. Supilkite vyną, sojų padažą, prieskonius į dubenį ir sumaišykite. Užpilkite kalakutą marinatu ir palikite pastovėti, kol paruošite daržoves.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus, kol jie pusiau iškeps. Į keptuvę sudėkite mėsą. Neišpilkite likusio marinato. Kepkite mėsą ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Sudėkite paprikas ir ananasus ir išmaišykite. Toliau maišydami kepkite. Po 5 minučių supilkite marinatą ir 2 valgomuosius šaukštus ananasų sulčių. Užvirinkite ir uždengę dangčiu troškinkite 10-15 minučių.
Kategorijos