Publikavimo data: 2024-04-03
Kalakutiena sojų padaže
Kalakutienos filė sojų padaže dėl marinato įgauna neįprastą skonį ir aromatą. Mėsa tampa sultinga, minkšta ir švelni. Patiekalas kepamas orkaitėje po folija. Svarbiausia mėsą marinuoti iš anksto. Kalakutieną sojų padaže galima ruošti įprastiems pietums, vakarienei arba šventiniam stalui. Svečiai įvertins patiekalo pikantiškumą ir originalumą ir būtinai paprašys recepto.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą su ryžių actu ir cukrumi. Palikite 10 minučių pastovėti, kad cukrus ištirptų.
Žingsnis 2
Marinuokite kalakutą. Kalakutienos filė lengvai pasūdykite ir užpilkite padažu. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 3
Iškepkite kalakutą. Mėsai pasimarinavus, kalakutienos filė sudėkite į formą ir uždenkite folija. Kepkite orkaitėje 30-40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos