Publikavimo data: 2025-08-18
Kalakutiena sojų padaže su žemės riešutais
Kalakutiena sojų padaže su žemės riešutais - patiekalas, kuriame gausu baltymų, sočiųjų riebalų ir vitaminų. Jį paruošti nėra sudėtinga - svarbiausia pasirinkti kokybiškus ingredientus. Rinkdamiesi sojų padažą atkreipkite dėmesį į sudėtį. Jame turėtų būti tik: kviečių arba kvietinių miltų, vandens, sojų pupelių ir druskos. Jei perkate saldų padažą, sudėtyje bus nurodytas ir cukrus. Nepirkite produkto, kuriame yra konservantų, skonio stipriklių, dažiklių ir daug sudedamųjų dalių su raide "E".
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Kepkite kalakutieną keptuvėje be aliejaus, kol taps šviesiai ruda, apie 7 minutes iš abiejų pusių. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pridėkite prie kalakutienos. Papriką supjaustykite griežinėliais
Žingsnis 2
Paruoškite kalakutieną žemės riešutų padaže. Į kalakutieną ir svogūnus įmeskite nesmulkintas česnako skilteles ir du šaukštus vandens. Patiekalą troškinkite 5 minutes, išimkite česnako skilteles. Sudėkite paprikas ir dar 5 minutes pakepinkite. Supilkite su vandeniu sumaišytą sojų padažą, maltą imbierą ir cinamoną, virkite dar 10 minučių. Įmaišykite žemės riešutus ir maišydami kepkite 1 minutę.
Kategorijos