Kalakutiena su grietine keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalakutiena su grietine keptuvėje

Vakarienei keptuvėje virkite kalakutieną su grietine. Patiekalui rinkitės natūralius produktus. Natūralus produktas vadinamas "grietine". Kitaip galite susidurti su pavadinimais "grietinės produktas" arba "grietinė". Tada pažiūrėkite į galiojimo laiką, jis turėtų būti ne ilgesnis kaip 14 dienų. Nenatūralaus produkto jis gali būti iki 4 savaičių. Išstudijuokite sudėtį, kurioje turėtų būti tik grietinėlė ir rūgpienis, jokių augalinių riebalų, tirštiklių ir kitų priedų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kalakutiena su grietine keptuvėje Žingsnis 1
Marinuokite kalakutą ir paruoškite ingredientus. Supjaustykite kalakutieną dideliais atsitiktinės formos gabalais. Smulkiai supjaustykite krapus. Sumaišykite ciberžolę, pipirus ir druską. Šiuo mišiniu įtrinkite kalakutą. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kalakutieną, kol ji taps auksinė, apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Kalakutiena su grietine keptuvėje Žingsnis 2
Kepkite kalakutieną keptuvėje. Į kalakutieną sudėkite grybus ir vandenį. Troškinkite 10 minučių, tada sudėkite krapus ir grietinę. Troškinkite kalakutieną ir grybus po uždaru dangčiu 20 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos