Publikavimo data: 2025-08-16
Kalakutiena su grietine keptuvėje
Vakarienei keptuvėje virkite kalakutieną su grietine. Patiekalui rinkitės natūralius produktus. Natūralus produktas vadinamas "grietine". Kitaip galite susidurti su pavadinimais "grietinės produktas" arba "grietinė". Tada pažiūrėkite į galiojimo laiką, jis turėtų būti ne ilgesnis kaip 14 dienų. Nenatūralaus produkto jis gali būti iki 4 savaičių. Išstudijuokite sudėtį, kurioje turėtų būti tik grietinėlė ir rūgpienis, jokių augalinių riebalų, tirštiklių ir kitų priedų.
Žingsnis 1
Marinuokite kalakutą ir paruoškite ingredientus. Supjaustykite kalakutieną dideliais atsitiktinės formos gabalais. Smulkiai supjaustykite krapus. Sumaišykite ciberžolę, pipirus ir druską. Šiuo mišiniu įtrinkite kalakutą. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite kalakutieną, kol ji taps auksinė, apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Kepkite kalakutieną keptuvėje. Į kalakutieną sudėkite grybus ir vandenį. Troškinkite 10 minučių, tada sudėkite krapus ir grietinę. Troškinkite kalakutieną ir grybus po uždaru dangčiu 20 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos